Mer än 50 års erfarenhet

Vår erfarenhet inom detaljhandeln har varit till stor hjälp för att ta fram rätt typ av display- och utställningsprodukter. Det började redan 1971 när vi uppfann och introducerade storleksbrickan för galgar i klädbutiker. Denna enkla teknologi har radikalt förenklat arbetet för butiksanställda och kunder.

Efter detta introducerade vi 1985 det revolutionerande och mångsidiga display- och utställningssystemet Flexiframe som fortfarande ingår i vårt framgångsrika produktsortiment.

Detta har sedan varit vår mission – att skapa unika kvalitetslösningar som håller i längden. Över tiden har vi fortsatt att utveckla nya exponeringsprodukter och har idag ett heltäckande sortiment av bärbara och användarvänliga utställningssystem för butiker, mässor, events och utställningar.

Från vårt huvudkontor i Borås säljs idag våra produkter över hela världen genom ett väl utbrett nätverk av distributörer och återförsäljare.

Företagets tidslinje

1971 Mark Bric AB grundas och introducerar samtidigt storleksbrickan för märkning av kläder, som idag säljs i miljoner världen över. En unik uppfinning av Mark Bric.
1985

Mark Bric Display AB grundas

Ett försäljningskontor i USA öppnas.

MBD uppfinner och introducerar Flexiframe
– Ett unikt ramsystem för att bygga mässor och skylta i butik.

1999 MBD introducerar BannerUp med det patenterade bildbytet.
2002 MBD introducerar SnapUp
– Ett nytt revolutionerande pop-up system
2008 MBD introducerar EGO Exhibit
– Elegant kurvade mässväggar och torn
2011 MBD introducerar det patenterade ISOframe programmet
– Marknadens första helt flexibla mäss- och utställningssystem
2012 MBD startar ett bolag i Kina för sourcing och produktion
2016 MBD börjar med in-house printing
2017 MBD introducerar ISOframe Custom
– Ett komplett serviceprogram för turn-key mässlösningar
2020 MBD börjar producera corona skyddskärmar av Flexiframe-systemet för att möjliggöra face-to-face kontakter under pandemin.
2022 MBD introducerar en ny serie av ljusskåp för att fylla ett behov på marknaden.

Bra snabb återkoppling. Snygga användbara 3D monter ritningar. Vi hade t.ex. en säkerhetsfråga (gällande vår monter) när vi skulle ställa ut på mässa i England och det fick vi hjälp med i ett nafs. Behövde vid mässa i Göteborg extra personal som hjälpte oss bygga monter och det löstes också på ett vettigt sätt.

Lisa Lindencrona / Randek AB

Säger samma som jag har uttryckt till mina kollegor när ni har kommit på tal att ni har varit väldigt bra att ha att göra med tack vare hög servicegrad, snabb återkoppling, smidig hantering, utmärkt lyhördhet för våra behov samt ett väldigt trevligt bemötande. Att materialet vi köpt också har levt upp till våra förväntningar gällande utseende, kvalitet samt användarvänlighet som var viktigt för oss sätter vi också stort värde på.

Fredrik Lindberg / Absortech AB

Trevlig bemötande
Snabbt och professionellt
Löser alla problem
Stor Kreativitet
Bra portfolio
Flexibel
Bra samarbetspartner

Stefan Menzel // Knipex Werk

A komplett lösning från Mark Bric

Ditt mässdeltagande är garanterat från start till finish.

FRIA KONSULTATIONER

VERKTYGSFRI MONTERING

3-D DESIGN SERVICE

Global närvaro

Turn-key lösningar

Högsta kvalitet

Oslagbara garantier